Inloggen

 

  zie startpagina

Klik voor de Wereldwinkel

Klik voor de inschrijvingen van de opvang

 

 

 

Syndicatie

Home

Hoe maakt u een nieuwe account aan?

De school vindt een eigen website heel belangrijk omdat het een belangrijk informatiekanaal is tussen school en ouders. Vanaf nu kunnen wij ook gerichte info aanbieden, die enkel voor ouders bestemd is. Daarvoor moet u een nieuwe gebruikerslogin aanmaken. Dit is helemaal niet zo moeilijk en vraagt één minuut van uw tijd. We leiden u aan de hand via volgend stappenplan:
 1. Surf naar de website van onze school www.arkorum.be/ark 

 2. In het menu rechts, klikt u op Nieuwe account aanmaken.

 3. U lost het rekenvraagje op en vult het getal in dat gevraagd wordt. Deze rekensom zorgt ervoor dat onze website niet misbruikt kan worden door spamrobots die overal op het internet ronddwalen.

 4. U kiest in het vak Doelgroep als doelgroep ouder. Dit doet u door op het pijltje rechts te klikken en in het menu dat verschijnt te klikken op ouder.

 5. In het vak Account-informatie vult u een gebruikersnaam in. Wij zouden het liefst hebben dat uw gebruikersnaam bestaat uit voornaam.naam, bijvoorbeeld klaas.vaak, maar u bent hierin vrij. Een nickname is toegelaten, maar besef dat uw reacties steeds ondertekend worden met deze gebruikersnaam. Een nickname is heel anoniem voor andere lezers.
  Uw gebruikersnaam mag bestaan uit alle letters van het alfabet en de leestekens punt, koppelteken en onderstrepingsteken. Vreemde letters zijn niet toegelaten.

 6. U vult een geldig e-mailadres in, want u zal na uw aanvraag via mail een bevestiging ontvangen. Het spreekt vanzelf dat dit e-mailadres met de nodige privacy wordt behandeld. Dit e-mailadres zal nooit op de schoolwebsite zichtbaar zijn.

 7. In het vak Naam vult u uw persoonlijke voornaam en naam in. Dit is verplicht, zodat wij als school kunnen controleren dat u ouder bent van een kind van onze school. Deze naam wordt niet zichtbaar voor anderen op de website.

 8. In het vak Sleutelwoord vult u het  sleutelwoord in dat u in de nieuwsbrief van de school kon lezen.  Indien u dit sleutelwoord niet kent, dan mag u dit open laten.  Als u als gebruikersnaam uw voornaam en naam gebruikt, dan vinden we uw naam wel terug in onze gegevens.

 9. U klikt op Nieuw account aanmaken.

 10. Op het e-mailadres dat u onder 6. hebt ingevuld, ontvangt u een mail met een wachtwoord waarmee u eenmalig als ouder kunt inloggen op de schoolwebsite. Dit laat u toe om het wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord van uw keuze.  Wacht best een tweetal dagen tot de beheerder u geactiveerd heeft.

 11. De school krijgt ook een mail met uw aanvraag voor een nieuwe account. Na een positieve controle van uw naam en sleutelwoord, geeft de school u vrije toegang tot de schoolwebsite.

 12. U kunt natuurlijk ten allen tijde uw account verwijderen.
  a. Hiervoor moet u eerst ingelogd zijn.
  b. U klikt in het menu rechts op
  Mijn account.
  c. U klikt op het tweede tabblad
  Bewerken.
  d. Helemaal onderaan dit tabblad klikt u op Verwijderen.
  e. Er wordt nogmaals om een bevestiging gevraagd, daarna is uw account definitief verwijderd.

 13. De school zal ook steeds de gebruikers wissen van ouders die geen kinderen meer hebben op onze school.